Aandacht voor mooi wonen met NL Label

Exclusief bij Berg&Berg Dongen

De zomer is een goed moment voor een opfrisbeurt van je interieur. Ga voor vrolijke kleurtinten, een onderhoudsvriendelijke en praktische vloer en goede zonwering voor een sfeervolle nieuwe basis. In de collectie van NL Label vind je het allemaal. Ma...
Lees meer
Luxaflex® gordijnen met PowerView® Automation

Luxaflex® gordijnen met PowerView® Automation

Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van je leven, van het moment dat je opstaat tot het slapengaan. Niet gek dus, dat je investeert in kwalitatieve, mooie én slimme producten. Met PowerView® Automation bedien je al jouw Luxaflex® raamdecoratie geheel automatisch. 

Extra fijn: PowerView® Automation is er nu ook voor gordijnen! Zo sluit je handig je gordijnen, gewoon met je app of afstandsbedienig. Ook maakt het het combineren van raamdecoratie nog aantrekkelijker. Open of sluit de combinatie van gordijnen met bijvoorbeeld vouwgordijnen geheel naar wens met vooraf ingestelde scènes. Wil je meer weten over Luxaflex® PowerView® Automation? Boek een demo en kom langs in de winkel, of lees het PowerView® magazine.

Therdex PVC

Therdex PVC

Met een PVC vloer van Therdex haal je een unieke vloer met karakter in huis. De vloeren zien eruit als écht hout, steen of beton. Je voelt de structuren en nerven in de vloer, wat het PVC een robuust en sfeervolle uitstraling geeft. Met een uitgebreide collectie in verschillende dessins en legpatronen haal je een persoonlijke vloer in huis. Bovendien zijn de vloeren heel duurzaam. Meer weten? Kom langs in onze winkel, we vertellen je graag over de uitgebreide collectie!

NL Label rolgordijnen en multishades

NL Label rolgordijnen en multishades

Met de sfeervolle rolgordijnen en multishades van NL Label regel je perfect het licht in huis. Rolgordijnen zijn eenvoudig te bedienen en beschikbaar in talloze kleuren, dessins en transparanties. Met multishades regel je binnenvallend zonlicht en privé exact zoals jij wilt. Door de banen over elkaar heen te schuiven, regel je de lichtinval feilloos. Benieuwd naar de werking? Kom langs in de winkel!

Gemak zoals je het nergens anders ziet. Met de automatische Bliss bediening voor NL Label zonwering bedien je deze producten nu nóg gemakkelijker. Eén druk op de knop op de afstandsbediening of via je app, en je zonwering opent of sluit wanneer jij dat wenst. Heerlijk, die luxe vanuit je luie stoel! Ben je benieuwd? Kom langs voor advies in onze winkel en bekijk de video.

4e Luxaflex® Duette® Shades kado

Luxaflex® Duette® Shades zijn de meest isolerende binnenzonwering. De dubbele laag en honingraatstructuur hebben een isolerend effect waardoor je kou buiten houdt en energie bespaart. Ontdek het in onze winkel en profiteer nu van deze actie! Je ontvangt nu de 4e kado.

Gratis smart home bediening bij NL Label zonwering

Ontdek nu het gemak van elektrische Bliss Motorisation bediening voor NL Label raamdecoratie. Kom langs en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Maak gebruik van scènes of bedien de afstandsbediening, app of je slimme apparaat om je raamdecoratie naar wens te openen of sluiten. Benieuwd hoe het werkt? We laten het je graag zien in onze winkel. Kom langs en profiteer direct!

15% korting op NL Label karpet op maat

Heb je eenmaal tapijt of een vloerkleed in huis, dan wil je niet anders. Tapijt is heerlijk zacht, warm en stil. Kies uit de uitgebreide nieuwe collectie van NL Label voor een persoonlijk karpet op maat. Kom langs en profiteer van 15% korting.

20% korting op Luxaflex® LightLine® rolgordijnen

Designliefhebber? Ga voor de exclusieve Luxaflex® LightLine® Rolgordijnen. Ze creëren een zacht diffuus licht dat gelijkmatig over het oppervlakte wordt verdeeld en de dessins zorgen voor een extra dimensie. Geschikt voor smart home toepassingen en natuurlijk geheel op maat en naar jouw smaak gemaakt. Bekijk de collectie in onze winkel en profiteer!

4e Luxaflex® Silhouette® Shade kado

Met Silhouette® Shades van Luxaflex® laat je het licht op een zachte manier binnenkomen. Speel met het licht door de lamellen te kantelen en over elkaar te schuiven. In combinatie met smart home bediening kun je deze afstemmen op het daglicht en zo energie besparen. Vraag onze adviseurs naar de collecties en voorwaarden!

15% korting op gevoerde NL Label gordijnen

Met gevoerde gordijnen bespaar je energie! De gordijnen houden kou goed buiten en de warmte binnen. Ontdek de uitgebreide collectie van NL Label en kies uit mooie kwaliteiten. Bespaar dubbelop en ga voor gevoerde gordijnen van NL Label.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief