Aandacht voor mooi wonen met NL Label

Exclusief bij Berg&Berg Dongen

De zomer is een goed moment voor een opfrisbeurt van je interieur. Ga voor vrolijke kleurtinten, een onderhoudsvriendelijke en praktische vloer en goede zonwering voor een sfeervolle nieuwe basis. In de collectie van NL Label vind je het allemaal. Ma...
Lees meer
Luxaflex® gordijnen met PowerView® Automation

Luxaflex® gordijnen met PowerView® Automation

Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van je leven, van het moment dat je opstaat tot het slapengaan. Niet gek dus, dat je investeert in kwalitatieve, mooie én slimme producten. Met PowerView® Automation bedien je al jouw Luxaflex® raamdecoratie geheel automatisch. 

Extra fijn: PowerView® Automation is er nu ook voor gordijnen! Zo sluit je handig je gordijnen, gewoon met je app of afstandsbedienig. Ook maakt het het combineren van raamdecoratie nog aantrekkelijker. Open of sluit de combinatie van gordijnen met bijvoorbeeld vouwgordijnen geheel naar wens met vooraf ingestelde scènes. Wil je meer weten over Luxaflex® PowerView® Automation? Boek een demo en kom langs in de winkel, of lees het PowerView® magazine.

Therdex PVC

Therdex PVC

Met een PVC vloer van Therdex haal je een unieke vloer met karakter in huis. De vloeren zien eruit als écht hout, steen of beton. Je voelt de structuren en nerven in de vloer, wat het PVC een robuust en sfeervolle uitstraling geeft. Met een uitgebreide collectie in verschillende dessins en legpatronen haal je een persoonlijke vloer in huis. Bovendien zijn de vloeren heel duurzaam. Meer weten? Kom langs in onze winkel, we vertellen je graag over de uitgebreide collectie!

NL Label rolgordijnen en multishades

NL Label rolgordijnen en multishades

Met de sfeervolle rolgordijnen en multishades van NL Label regel je perfect het licht in huis. Rolgordijnen zijn eenvoudig te bedienen en beschikbaar in talloze kleuren, dessins en transparanties. Met multishades regel je binnenvallend zonlicht en privé exact zoals jij wilt. Door de banen over elkaar heen te schuiven, regel je de lichtinval feilloos. Benieuwd naar de werking? Kom langs in de winkel!

Gemak zoals je het nergens anders ziet. Met de automatische Bliss bediening voor NL Label zonwering bedien je deze producten nu nóg gemakkelijker. Eén druk op de knop op de afstandsbediening of via je app, en je zonwering opent of sluit wanneer jij dat wenst. Heerlijk, die luxe vanuit je luie stoel! Ben je benieuwd? Kom langs voor advies in onze winkel en bekijk de video.

10% korting op Desso Econyl vloerkleden

Lekker warm én duurzaam! De Desso Econyl vloerkleden zijn gemaakt van gerecyclede garens, waaronder herbruikt oceaanplastic. Profiteer van deze extra warme aanbieding en kom langs in de winkel voor de Desso actie.

4e Luxaflex® horizontale jaloezie kado

Op zoek naar een duurzame raamoplossing? Ga voor horizontale jaloezieën van Luxaflex®! In de gehele collectie is rekening gehouden met het milieu; de aluminium variant bestaat uit gerecycled materiaal en de houten zijn van FSC®-gecertificeerd hout en bamboe. Dubbel zo veel reden om naar de winkel te komen en van deze actie te profiteren!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief