Wij zijn Berg&Berg Dongen: jouw binnenhuisadviseur in de regio Dongen, Oosterhout en Tilburg.

Wij zijn jouw binnenhuisadviseur. Wij willen het sfeervol, op maat en in jouw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken. We helpen bij het maken van de juiste keuzes en zullen daarbij altijd 100% maatwerk en zorgeloze service bieden. Wij werken alleen met de beste merken en zijn van vele A-merken voor het interieur erkend dealer. We hebben dan ook hun meest uitgebreide collecties en de beste prijzen! Ben je toe aan een verrassend advies voor het interieur? Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren!
onze 7 zekerheden. • Altijd een luisterend oor

  Of je nu nieuwe gordijnen zoekt of toe bent aan een complete make-over van je interieur, we bieden jou een luisterend oor zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk interieuradvies.
 • Verrassend advies

  Bij ons interieuradvies houden wij niet alleen rekening met wat mooi is, maar ook met een perfect eindresultaat. We denken daarom ook aan zaken waar je zelf niet aan hebt gedacht.
 • Alleen de beste merken

  Als je een keuze hebt gemaakt dan is het wel zo fijn als je er zeker van kunt zijn dat iets ook echt goed is. Daarom werkt Jouw Binnenhuisadviseur alleen met de beste merken.
 • 100% maatwerk voor jou

  Als het om de perfecte aankleding van je interieur gaat, is eigenlijk alles maatwerk. Daarom komen we alles tot in detail opmeten en wordt elk product door op maat gemaakt.
 • Uitgebreide garanties

  Kies je voor een product van Jouw Binnenhuisadviseur, dan weet je zeker dat je niet alleen bij de aanschaf het allerbeste kiest, maar ook naderhand altijd bij ons terecht kunt.
 • Zichtbaar vakmanschap

  We bieden precies wat past bij jouw woonsituatie, of je nu kiest voor een van onze all-in services of voor een kleine aanpassing aan je interieur.
 • Afspraak is afspraak

  Bij ons geen addertjes onder het gras, geen bijkomende kosten, geen kosten achteraf: gewoon de prijs die we met elkaar afspreken. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.
Onze winkel als inspiratiebron en basis voor een goed advies.